Σας πάει γάντι, τι ξέρετε όμως για αυτά;

 

ΓΑΝΤΙΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ με πούδρα

Προτείνονται για χρήση σε χώρους παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων διότι είναι πιο άνετα για πολύωρη χρήση σε σχέση με άλλα γάντια μίας χρήσεως.

Δεν σημειώνονται αλεργίες από το υλικό αυτό. Διατίθενται σε όλα τα μεγέθη (Small, Medium, Large, extra large) σε λευκό και μπλέ χρώμα. Ειδικότερα για τις βιομηχανίες τροφίμων, το μπλε χρώμα θεωρείται απαραίτητο, καθώς το συγκεκριμένο χρώμα είναι το μόνο που δεν συναντάται σε κανενός είδους τροφή και ως εκ τούτου το γάντι ξεχωρίζει εύκολα.

ΓΑΝΤΙΑ ΛΑΤΕΞ (latex)

Τα λάτεξ γάντια χρησιμοποιούνται όταν θέλουμε να κάνουμε λεπτή δουλειά όπου χρειάζεται τέλεις εφαρμογή του γαντιού στο χέρι, σχεδόν σαν δεύτερο δέρμα. Δεν ενδείκνυται για πολύωρη χρήση διότι το χέρι ιδρώνει πολύ περισσότερο από ότι με τα γάντια βινυλίου. Σημειώνονται αλεργίες από το υλικό αυτό. Διατίθενται σε όλα τα μεγέθη (Small, Medium, Large, extra large) σε λευκό και μπλέ χρώμα

ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ

Έχουν την εφαρμογή που προσφέρουν τα λατέξ αλλά με μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα. Δεν περιέχουν λάτεξ. Χρησιμοποιούνται ευρέως σε συνεργεία αυτοκινήτων και γενικότερα όπου απαιτείται έντονη εργασία. Διατίθενται σε όλα τα μεγέθη.

Επιλογή γλώσσας